Wat heeft Rebalancing anderen gebracht?

De rebalancing-sessies van Paulien zijn voor mij een verrijking geweest voor mijn dagelijkse leven. Het was bijzonder om te ervaren hoe zij door aanraking bepaalde plekken kan raken die vast zitten waardoor ik weer letterlijk ruimte voelde van binnenuit. Het leerde me beter naar mijn lijf te luisteren dat sneller tekenen van onrust geeft dan het hoofd. Kortom, ik ken mezelf nu beter waardoor ik ook beter voor mezelf heb geleerd te zorgen. Dank je wel Paulien!

Lisette

Dankzij Paulien, een hele lieve zachtaardige vrouw die je met veel respect behandelt, kwam ik weer in contact met mijn gevoel. Al een tijdje leefde ik op mijn hoofd/ de automatische piloot omdat ik iets in mijn leven aan het doen was wat eigenlijk niet meer bij me paste. Mijn lichaam begon me dit voorzichtig aan steeds meer te vertellen. Zodra ik mijn sessies bij Paulien begon – waarin elke keer een zelfgekozen thema centraal stond- was er geen ontkennen meer aan. Ik kon niets anders dan naar mijn lichaam luisteren en de keuzes maken die écht bij mij pasten. Ze liet me mijn angsten doorvoelen waardoor ik  weer in contact kon komen met mijn kracht. Binnen zes weken na de start van mijn sessies met Paulien (elke keer weer fijne  bewustzijnsmomentjes! ) besloot ik mijn vaste baan op te zeggen en voor mezelf te beginnen. 

Aniek

‘Tijdens de Rebalancing ervaarde ik verrassende onverwachte effecten. Dingen die ik mentaal allang dacht te hebben verwerkt, bleken in mijn lijf nog aanwezig en klachten te veroorzaken. Ik kon het bij Paulien in ontspannenheid laten komen en ook weer loslaten. Ik voelde me vrij om de dingen te laten gebeuren door de open houding, respectvol, licht en zonder enige beoordeling’.

Liesbeth

Ik heb weer een fantastische massage gehad van Paulien. Ze geeft op mijn verzoek extra aandacht aan mijn benen, omdat ik vooral ’s nachts erg last kan hebben van de spierspanning. Dit leidt dan weer makkelijk tot kramp. Nadat Paulien mijn benen heeft gemasseerd, voelen deze “open”. Mijn gemasseerde buik voelt zacht. Ook raakt dit iets diep van binnen.
Die nacht heb ik heerlijk geslapen, zonder enige stijfheid of neiging tot kramp van mijn benen. Wat een opluchtin
Dank je wel Paulien.

Reinske