Hoe werkt een rebalancing sessie?

Een rebalancing sessie duurt ongeveer anderhalf uur.
Na een inleidend gesprek, kijken we welk thema op dit moment voor jou belangrijk is. Het kan zijn dat je zelf blokkades voelt, doordat je doordat je je daar al bewust van bent. Het kan ook zijn dat ik aanvoel waar mogelijk blokkades zitten. Vervolgens zet de  behandeling zich voort op de massagetafel. Door middel van aanraking, ademhalings- en massagetechnieken breng ik je van je denken naar je gevoelswereld. Ik help je bewustzijn te krijgen op wat je lichaam je wil vertellen en ondersteun je bij het verwerken van de ervaringen die tijdens de sessie naar boven komen.

Meer weten over rebalancing?

Respect

Groeien kan alleen in een omgeving waarin je je vertrouwd en veilig voelt. Je kunt van mij verwachten dat ik je op een respectvolle manier aanraak en op eenzelfde manier omga met jouw proces. De basis is dat we elkaars grenzen respecteren terwijl ik je prikkel om wat verder te kijken en te onderzoeken.

“Er zit geen oordeel in haar handen. Alles mag er zijn.”

(ervaring van een klant)