Ontspanningsmassages

Jezelf ontspannen lijkt eenvoudig. “Gewoon niets doen”. Toch is volledig ontspannen echt iets anders dan niets doen. Waarschijnlijk herken je het wel: je zit op de bank, maar je hoofd maalt. Dat kost energie. Energie die in je lijf gaat zitten en niet weg kan.
Ik bied je graag een moment van volledige ontspanning. Ook als je bijvoorbeeld lichamelijke klachten hebt, zoals nek- en rugklachten, of als je vanwege een chronische ziekte hinder ervaart in je lijf.
Door mijn ervaring met verschillende massagetechnieken (ontspannings-, polariteiten-, energetische-, cranio sacrale en shiatsumassage) voel ik meestal snel aan waar je lijf behoefte aan heeft en combineer ik verschillende technieken om je lijf tot rust te laten komen. Uiteraard is er altijd inspraak en kijken we samen naar wat bij jou past en wat je nodig hebt.

Zin in een ontspanningsmassage? Het mag weer! Coronaproof én met Coronakorting.

Het is een lastige tijd waarin angst en stress overheerst door een onbekend virus. Het bepaalt ons leven, onze vrijheid, afstand houden en het ‘nieuwe normaal’. En soms geniet je ook van de stilte op straat, de vogels in de strak blauwe luncht en een legere (sociale) agenda.

Kennismakingsmassage van € 60,– voor € 50,–