Wie ben ik?

Welkom op mijn site!

Ik ben Paulien Geraerts en met veel passie masseur en Rebalancer. Woorden die mij typeren zijn: hart, compassie, humor, empathisch, eerlijk en aards.

Ik heb verschillende massagecursussen gedaan; ontspannings-, polariteiten-, energetische-, craniosacraal- en shiatsumassage. En het altijd fijn gevonden naar mensen te luisteren en anderen te helpen en begeleiden.  Daarom ben ik gestart met het geven van ontspanningsmassages. Met deze massages dacht ik mensen te helpen door ze een moment te geven waarin ze even weg konden vluchten uit de realiteit. Pas later, toen ik in aanraking kwam met Rebalancing, besefte ik dat échte ontspanning, en daardoor ook groei, pas kan ontstaan wanneer je de ruimte krijgt te voelen wat er werkelijk in je leeft. Van binnenuit. Of het nou om positieve of negatieve emoties gaat.

Tijdens de opleiding heb ik ervaren hoe fijn het is bewuster te leven, beter mijn keuzes te kunnen en durven maken, mijn lijf beter te voelen en de signalen onder ogen te zien en er wat mee te doen.

Of je nu kiest voor een ontspanningsmassage of voor een rebalancingsessie waarin een therapie-element is ingesloten, voor beiden kun je bij me terecht!

Rebalancing heeft mijn leven verrijkt, en dat gun ik jou ook!

Paulien